IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nohab
    Sikerült játszanom a zárt bétával, és onnan tudom, hogy itt is ez lesz. Pontosan nem emlékszek a gépparkra, de nem lepődnék meg, ha Me 262-nek is kéne fejlettebb sugaras gépek ellen mennie.

Willwnbrock: Nincs még koreai kampány benne.

Tom: Indulás előtt lehet választani, hogy milyen csatába akarsz bekerülni. Arcade: levegőből indulás. Realistic: földről indulás nagyobb távolságok. Simulator: amikor legutóbb néztem méég inaktív volt, de volt ide beszúrva egy kettő órás videó róla. Csak a pilótafülkéből lehet irányítani és még nagyobb távolságok voltak. A legjobb esetben megkapja az IL-2 vagy a Birds of Prey fizikáját.

Artavizsla: A Wot készítője is csinál repülős MMO-t: World of Warplanest. Abban is jelen vagyok mint tesztelő, de ne akard tudni, hogy az milyen szar. A joystick jele például késik az utóbbi verziókban. Bedöntenéd a gépet és 0,5-1 másodperc kell mire megindul a kívánt irányba a géped. Az meg tipikus WG-s mentalitás, hogy a gépeket erősen át lehet alakítani. Példának okáért a Me 262 fegyverzetét négy darab 50 milliméteresre le lehet cserélni.

Visszatérve a War Thunderhez: egy dolog baromira bosszant. A német gépek tech treeje olasz repülőkkel kezdődik. Gyakorlatilag Rata, Mesza, F4F, Zéró stb. gépek ellen kell reülni Cr 42, G. 50 típusú csodákkal. Aztán megveheted a Bf 109 E3-mat. Csodás...