IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Atagon a gyökerek mindenre lõttek ami a földön volt ,a le és felszálló gépekre egyaránt.Hál istennek megúsztam,de kezdett tele lenni a tököm,és megírtam,hogy ez a viselkedés forma nem úriemberhez való. Alambas a fõkolompos csak vigyorgott ezen( általában ciril betûkkel kommunikál),erre írtam,hogy persze nem csodálkozom,mert az orosz pilótáknak nem volt sajátjuk az úriember viselkedés formája,lévén muzsikokból lettek ,így nem is nehezményezem nagyon😊
Mondjuk erre kilépdeltek páran alambas is,többen röhögtek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Hang mód:
- kicsit jobbak a hangok mint az eredeti játékban, érdemes kipróbálni
- össze akad az effekt módommal
Effekt mód:
- nagyon-nagyon szép effektekkel rakja tele a játékot, jóval szebb lesz tõle
MINDKETTÕ MÛKÖDIK UP3-AL!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Egy cata telepítést kibírok😊)
Most az játssza, hogy az egyik gpu csak 700mhz-n megy, a másik meg a rendes, 830-s értéken... És mindezt úgy, hogy az égvilágon semmi változás nem volt... még winfos frissítést sem tettem fel...
A következõ tapaszig hanyagolom, mert csak szétkúrja az egyébként is labilis idegrendszerem...
www.smart-bus.hu
( videó szarságot is kivettem )
www.smart-bus.hu
Kedves Olvasóink!
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Harcjármûvek 26. kiadványunk: Steyr 1500/A01 + 2cm Flak 38 - 1943, az Ég Urai, Harci Repülõgépek 21.: Hawker Hurricane Mk IIB, a Tûzverdák 16.: Iveco AF Combi - 1998, a Mozdonyok Világa 7.: CP1200 (portugál széria 1200) - 1961 és a Legendás Autók 6.: Ford Capri - 1969 -- 2011. december 30-án, ill. december 31-én jelenik meg.
A Páncélosok, a Harcjármûvek, a Harci Repülõgépek, a Tûzverdák, a Mozdonyok Világa és a Legendás Autók címû kiadványaink megvásárolhatók: a Hadtörténeti Múzeumban (1014 Budapest, Tóth Árpád sétány 40.), a Tigris Tank Könyvesboltban (1043 Budapest, Munkásotthon u. 14-16., bejárat a Mártírok útjáról, nyitva tartás: hétköznap 10-18 óráig, szombaton 9-13-ig, tel.: +36-30 57 50 709); a Kossuth téri metróállomáson mûködõ Kékesi Könyvesboltban (nyitva tartás: hétköznap 10-19 óráig, tel.: +36-1 460 37 22) és 1103 Budapest, valamint az Újhegyi út 5. szám alatti NiT Hungary raktárában, elõzetes egyeztetés után (nyitva tartás: hétköznap 8.30-15.30 óráig, tel.: +36-30 269 86 38).
Mert ott voltak valami anomáliák ha jól tudom .
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Próbáld meg (asszem lehet),hogy csak az egyik magot engedélyezed és akkor olyan mintha egy sima 6950-70 mittodomén lenne.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Rof-nak milyen konfig kell hogy 1920*1080-on simán menjen? Amíg nincs kész a clod, inkább Rof-oznék...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Ja és mindezt ágyból! Tudsz élni na.😊
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ha nincs valami regisztri takarítód, akkor ott is kézzel kell rendet tenni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogy lehet megoldani, hogy teljesen törlõdjön a játék? Teljesen szûz telepítést szeretnék...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nekm egy 22colos SAMSUNG SyncMasterSA300-am van 34rúgóért vettem (DE NEHOGY EZT VEGYED , mert ebbe HDMI-s kábelt nem lehet bedugni csak sima VGA-st szóval a "B"-s verziót vegyet az kb 35-40 között mozog de megéri ) képe rohadt szép ! 😊
Összejött némi guba Karácsonykor, és monitorvásárlásba fogok. Olyan 35 táján melyik a legjobb ár/érték arányú monitor? 22 col legyen, a többit rátok bízom 😊 Ja, falra akaszthatóság nem feltétel..
(Jobb lenne ha õket bûntetné az állam ,mert amilyen disznóságot ezek mûvelnek az már ....!!! )Bocsánat ez valahogy kijött belõlem ,remélem nem sértettem meg senkit sem !