IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ha valakinek nem megy a Tiger33's Sound mod UV3, leírom hogy kell megcsinálni(Flyby még sajnos nekem se működik.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1, Le kell szednünk két SFS fájlt, melyet be kell másolnunk az IL2 főmappájába. LINK
2, Kell egy még egy mappát letölteni, melyet az Il2 főmappájában levő jsgmemods mappába kell bemásolni. LINK2
3, Ezt a két fájlt be kell másolni az IL2 főmappájába majd futtatni kell az exéket és az "Extract"-ra kattintani. Ezután JSGME-ben leeht őket aktiválni.LINK3LINK4
Itt van flyby FIX amit én is megcsináltam de nekem nem javított semmit, ugyanúgy kell használni mint a 3. pontban írt fájlokat.
4, Ezután én ilyen sorrendben aktiváltam a módokat, nekem így fut a flyby sound-on kívül minden rendesen:
Ha nem teljesen érthető akkor forrás
Pár screenshot:
Ui.: A GurnerFX módot feltöltöm TS-en az SG szobába ha valaki ki szeretné próbálni.
[spoiler]
[/spoiler]