IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Értem én Crumppot, meg a tesztet is olvastam, de szerintem ésszerűtlen dolgon rinyál. Legelőször is ez a dolog nem befolyásolja a gép teljesítményét. A gép nem lesz lomhább, vagy agilisebb, ami változást akar a Spit kormányzásán, az a controls menüben a különböző joy profilokkal teljesen kiszűrhető. Látszik, hogy Crumpp sem játszik a játékkal, főleg nem online. Megbukik a dolog ott is, hogy a clod pilótái botkormánnyal repülnek, a spitben anno meg ugye nem a klasszikus értelemben vett botkormány volt, mert a csűrő forgáspontja a felső fogantyú alatt, a magasságié meg a padlónál volt. Ha Crumpp az asszimetrikus bot elrendezés karakterisztikáját akarja ráerőltetni a szimmetrikus játékvezérlőkre, akkor ugyanannyira történelmileg hiteltelen eredményt kap, mint most fordítva. A harmadik dolog meg szimplán elvi kérdés, szerintem csak olyan paraméterek alapján lenne szabad a gépeket variálni, ami adat mindegyik gépre, ugyanannyira pontosan meghatározható. A meszáról én nem ismerek ilyen stabilitási teszteket (ha neked van, arra kíváncsi lennék), és akkor a játék többi gépéről nem is beszéltünk.
Ugyanezen az elven (történelmi hűség VS játszhatóság) engedném pl. a robotpilótát a bleinheimbe, mert igaz, hogy a valóságban nem volt, viszont a valóságban volt egy pilóta, akit most nem tud helyettesíteni AI. Az vezette a gépet, diktálta az adatokat, neki meg csak céloznia kellett. Most, hogy a bombázógép gyakorlatilag használhatatlan (offline is), ez szeintem sokkal nagyobb gáz, mintha kapnának egy szaros magasság és irány tartó automatikát.