IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Hogy megalapozzam a hangulatot 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Jól mondja kolkega😊
Kiegészítve azzal ,hogy részemrõl mindegy mibõl van, lehet marha avagy disznó is😊 Egy jó orja leves és már megbékéltem a sorsommal. Ugyi most jön a töltöttkáposzta, ami nekem az elsõ számú kedvenc,képes vagyok hetekig minden nap ,minden napszakban csak azt enni. Mondjuk anyucikám készíti a bolygó legjobb töltött káposztáját,ijenkor kb 60 töltelékkel csinál amik bõ férfi tenyér nagyságúak.Hál istennek nejem is megtanulta már ,de akárhogy igyekszik még nem az igazi.😊Ha ezt megjegyezzük, mindig bedurcizik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Elõször egy kis segítségért néztem be ide, aztán bele-bele olvasgattam a fórumba, majd én is így lettem vele, mint te, hogy napi szinten olvasgatom a fórumot. Elõször nekem is feltûnt, hogy az OFF témák után elmaradt a megkövezés, kitiltás, mint ahogy a fórumok többségén ez bevett szokás, nem is tennék be ide idézetet errõl, olyan gyakori dolog ez, hogy mindenki találkozott már biztos vele. Aztán, mivel a repülésrõl keveset tudnék írni, de azért a kommunikációt valahogy el kellett kezdeni, kapóra jött LeonSilver hivatásos múltja, aminek kapcsán a sorkatonai történeteimet kezdtem elõhozogatni. Három dolog történt. Egy, nem lettem kitiltva, kettõ, úgy vettem észre, hogy nem csak nekem esett jól meglepõ módon a megszépült emlékeket felidézni, de a legjobban az esett, amikor valamelyik fiatal arra biztatott, hogy ne hagyjam abba, mert számára ezek az új dolog felettébb érdekesek, mivel a kora miatt már lemaradt róluk.

Laca ! A vasárnapi ebédhez tedd hozzá, hogy lehetõleg tyúkuhuleves legyen. Régebben nem értettem, hogy miért ez a csúcs leves, de 40 felett egyszerûen megõrülök érte, fõleg a másnapiért és rohadt durcás tudok lenni, ha esetleg nem ez van tálalva délben.
Pest mellett lakom, most lett kész az emelet. Nagy nappali, bútor nincs, de padlófûtés az van, a derék alá valót meg megoldjuk, kaja és a fuvar nem gond.Pest és Fehérvár sem, a kettõ között lakom.

A Mig-21-est elnézve, most mér az IL2-vel is lehet hidegháborúzgatni azért.
Az IL2-höz a 4.11-es patch mikorra várható?
Kicsi alacsony és asztalos volt a szakmája, amúgy 85-86-ban a felderítõknél szolgált. Ha mind ez stimmel, akkor üdvözlöm az öreget!
Üdv mindenkinek ! No egy újabb csodával bõvûl az il2 ! 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

LeonSilver
Nekem legalább tavaszig semmiképpen nem jó. Utána majd meglássssuk.
De nyáron például el lehet jönni Szombathelyre a karnyiválra. Mintha valaki mondta i8s volna, hogy szokott jönni.. Csak már nem tudom ki.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

42nd Intruder
Hehe nem tudom hány éves a lányod, de ez alapján én tuti elkerülném... Amúgy a mai "fiatalok" teljesen meg vannak szédülve... Munkámból kifolyólag én is nap mint nap látom... :/

Sanyo
Egy próbát megér. 😊

www.pcpilot.hu

Istenem, hányszor elterveztük már ezt...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Jó lenne pár sört ledobni valamikor, mit gondoltok? 😊 Január eleje, hétvégén? Elmegyek Bp-re, de jöhettek Fehérvárra is, csak az elhelyezéseteket kellene megoldanom valahogy.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Ezt meg mi köszönjük. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
😊 Köszönjük! Azért a RoF se piskóta. Gondolom.

Nem szoktam sûrûn ide írogatni, de minden reggel az az elsõ, hogy benézek "IDE"!!! Az ISTEN áldjon meg Mindenkit, aki ide írogat,<#vigyor0> egy húron pendülünk.
A legcsaládiasabb fórum az SG-n. Köszönöm!

D9

Kisvárdi! Kérlek alássan😄 Korodból ítélve lehet a faterom volt?<#wave>

A Béna.

PhantomAss
😄

GOOBY, pls

Her Laca
Rajtunk múlik milyenek lesznek.
Amit látnak ,gondolom az lesz az értékrendjük.
Én is ezt láttam otthon,pedig gondolom ránk is mondták ,hogy ezek a mai fiatalok😊 de aztán csak rendes emberek lettünk.
Nálunk pl nem lehet olyan,hogy vasárnap ne pontban 12 órakor üljünk le az ebédhez ,teljes családdal.(persze ha valaki dolgozik az más)
Tudják rólam,hogy olyan hisztit csinálok ha ez nem így lenne😊
Minap nálunk aludt a fiam egy csaja (fogalmam sincs ki õ) ,na szóval beszólok a szobába ,hogy jöjjenek mert tálalva.
Kiscsajszi meg ,hogy hát õ nem ,meg nem éhes ,meg mitököm.
mondom neki,hogy hölgyem,a nejem egész délelõtt fõzött ,nálunk az a szokás ,hogy aki itt van az leül velünk az asztalhoz és ebédelünk. Ha ez nem tetszik kiskegyednek ,hát lehet eltolni a biciklit de izibe.
Mondjuk erre csak kijött. Még hogy én vagyok paraszt. Azt a mindenit😊

PhantomAss
ezekkel én is így vagyok
hiába, másik generáció...

GOOBY, pls

Her Laca
Félre értés ne essék ,vannak és ismerek is nagyon sok rendes fiatal srácot is.
Csak õk nem járnak bulizni,inkább sportólnak,tanulnak,persze néha néha van buli de nem minden hétvégén és nem minden nap lógnak a találka helyeken,szûk gatyában ,mínusz 5 fokban hónaljig feltûrt kiskabátban ,válltöméssel (hogy valami látsszon is)és olyan frizurával amitõl röhögnöm kell.
És a tini csajoknak ezek nem jönnek be,egyelõre ,mert azért idõvel rájönnek õk is .
Én nem csinálok azért nagy hepajt a dolgokból,vannak szabályok azt be kell tartani,ha nem tetszik akkor marad a seggén a kisasszony.
Ilyen az ,hogy idõre itthon legyen, a telefont mindig vegye fel,vasárnapi ebéd pontban 12 órakor,karácsony családdal,halottak napján temetõbe menés ,himnusz alatt vigyáz állás ,meg hasonlók.
Nem kell ezt túlragozni😊

LeonSilver
Nyehehe. Én még 6 éves sem voltam, amikor doktorost játszottam a szomszéd kislánnyal (Õ is 6 körül volt). A függöny mögött .. 😄 Szóval érted.

PhantomAss
Laca, ezek a mai suhancok arra sem méltóak hogy az ember adjon nekik egy sallert 😄
hát hogy lenne már valaki maradi ha maga rakosgatja a rom-ot a telefonján, és online szimulátorozik?
vagy lehet az a baj nem komálod a Bieber leányt...

GOOBY, pls

Her Laca
Mondom,hogy a mai lányok meg vannak vadulva😊)

acidrain
OK, köszönöm.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ja és még valami. Múltkor jöttem haza, ötödikes a FIAM<#hehe>,és mit találok a lakásba..egy kislányt. Arcomon döbbenet, egyszerûen nem tudtam hová tenni. Amikor elment, a gyerek mondja ,hogy nem tudja miért, de már hetek óta kíséri haza a kis csaj!!!, és mondta hogy " nem jöhetne e fel".
Még jó ,hogy kicsik. Vagy?! Hi hi.

Her Laca
A mienk hollandiából volt ,fater pilóta haverja hozta,de nem volt rá ideje.Én magyarhonból biztos nem vennék fajtatiszta kutyát.
K3 vizsgája is megvolt ,mondjuk az elsõ két év az pokol volt vele ,de utána ......😊 Van valahol egy régi képem róla,fel is kutatom és beszkennelem.Akkora feje volt mint egy diszpisvödör😊

Halkan jegyzem meg , nem én voltam a felbujtó. Ja, és ez sem mostanában volt.

Lacush, asszem, jobb, ha kezdesz aggódni. Nejemnek mutattam a lányod fényképét és akkor esett le a tantusz, hogy kiskorában ugyan így nézett ki, mint a te lányod. Pisze orr, nagy szempillák, gyönyörû pofika, szóval semmi jóra ne számíts serdülõ korban...
Veszélyes megfeszülve vigyázni a gyereklányra szerintem. Meg fogja oldani a lebontást' ha akarja. Minél jobban erõlködsz, annál jobban fifikázik.
Na itt alapszabály a" többet ésszel mint erõvel". Szerintem.
Én 15 voltam, a lány 14. Hivatalosan sétáltunk télen.<#papakacsint> Egészen a nagyi nyaralójáig. Kivédhetetlen.<#vigyor>

20 évig voltak dobijaim. Ez idõ alatt volt összesen 5 ,persze párhuzamosan. Volt, amikor egyszerre 4 kószált az udvaron.
Meglepõ, de senki sem akart bejönni hívás nélkül...<#eplus2>
Sajnos az a tapasztalatom, hogy rettenetesen sok köztük a daganatos megbetegedés (mindegyiknek volt komoly rákos daganata), mára elég túltenyésztett lett ez a fajta.
Megfogadtam, hogy soha többet dobermannt. (De amikor meglátok egyet az utcán, megdobban a szívem...)
Eü okok miatt lesz az utód staffi vagy pit (esetleg bandog, ha találok normálisat)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

hna végre itthon, gép elõtt, alig 1 órámba tellett mire minden karit a helyére raktam...
GTX 560-as lesz szerintem. Kivéve ha esetleg valaki azt mondja, hogy a procimnak sok...

Köszi a segítséget urak.
Indi a tesztekbõl tényleg az szûrhetõ le amit elmondtál, nem semmi kártya az az 5870-es! Újonnan viszont az 560 olcsóbb és kb egy a szint.
Szóljatok bármikor a ROF sg fórumon, segítünk. Úgyis mostanában kezd nagyobb mozgás lenni mifelénk. Van magyar host, (összedobtuk az árát) Ott nagyon kulturált dogfight edzések mennek, lovagias szabályokkal.
Aztán van olyan is , hogy <#alien>fast food,(orosz)...hát igen. Ha ott megsérülsz, még a hulládat is szétlövik.

Gondolom, hogy a színes fémgyûjtõk nem nagyon járkáltak ki-be az udvarba.
A seregben volt egy Kisvárdai szobatársam, annak két dobija is volt, állandóan róluk mesélt, nekem akkor tetszettek meg, de az igazi kedvenc az a magyar vizsla, nekem eddig is az volt, meg vszeg az is fog lenni.
Her Laca
Dobid volt?
Istenem. A világ legjobb kutyája. Imádom ,volt egy 13 évig ,együtt nõttem fel vele,ha asszony engedné csakis dobim lenne. Most csak foxi van 😊 Mondjuk az is jó fej,de a Doberman az az örök szerelem.

Nekem egy 8 éves lízingelt lányom van, de már aggódom... amiket mesél, hogy mik vannak a suliban ( van aki már mutogatja a puncust a fiúknak ), ökölbe szorul az arcom! Én már készülök, és készítem õt is... mondtam neki, hogy, ha hazamer hozni valami emost, vagy valami lyukas képû gumiszökevényt, akkor a csókát ott helyben ki is herélem... persze õ egyelõre röhög rajta, nem hiszi el, hogy komolyan gondolom! 😄

www.smart-bus.hu

mijki
Ez igen!<#eljen>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
<#taps>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Urak urak😊
Lányom most feszegeti a korlátai határát és az idegrendszeremet.
Szórakozni jár,hajnalig akar kimaradni,van egy pár 17-18 éves barátja,van egy fiú a gimibõl aki 4 . es és az tetszik neki,.
Minap volt a szalagavatója a kreténnek ,és meghívta a lányom valami hajóra afterpartira. Ebbõl otthon volt nem kis vita (állítólag én egy maradi õskövület vagyok ,és még paraszt is és ezért nem mutatja be),na szóval mondom a fiamnak,hogy akkor te is mész.
El is ment ,elmondása szerint ,lányom bemutatta ,hogy õ a bátyám,(mint már mondottam jó nagy tajparaszt egy gyerek ,ki is van varva rendesen) úgy hogy a nyikhaj amikor meglátta csak nyelt egyet és hebegett. Fiam mondta,hogy na azért nem kell beszarni ,beszélgessünk. Mostanában kerüli a lányom:XD
Én nem tudom mit lehet tenni ezekkel a lányokkal,de meg vannak vadulva.
Egy biztos. Inkább õ sírjon mint én,szoktam mondani neki.
Még jó hogy a bátyja komolyan veszi ,hogy vigyázzon rá.
Ja azt még el kell mondanom,hogy múltkor elmentünk családilag a westendbe, a csajszi a barátaival találkozott amíg mi mászkáltunk.
Megyek fel érte a teraszra dolgunk végeztével,és ott ülnek egy asztalnál. Mondom neki ,kislányom készülõdj indulunk.
Erre egy 20 kilós suhanc hangosan odaveti. Ki ez? Mondom neki ,hogy mindjárt megtudod,csak érjek a közeledbe bazdmeg,és azon mód egy sallerral nyomatékosítottam ki is vagyok. Most már legalább tudja.
Na pl a lányom szerint ezért is vagyok paraszt.
Na mindegy😊 csak kijött belõlem.

A képen nem látszik, de kék szemû és nem kell neki szempilla hosszabbító, mert az már nem férne el rajta. Hát mit mondjak, apai szigor tekintetében rohadtul össze kell szedni magam, mert ha csak el kezd pislogni elõttem, végem van és még csak palástolni sem tudom. Nem irigylem a leendõ férjét, már elõre kárörvendõ vagyok. Szegény gyerek, vszeg sírva fog az anyjához visszamenekülni, vagy betörik, mint egy ló.
acidrain
Egyelõre kipróbálom, egyszer már volt fenn a demo, de azóta sokminden változott hardver szinten nálam, és szoftver szinten is gondolom.
Ahogyan olvasgattam, elég sok frissítés jött ki hozzá.

Kötelékrepülés gyakorlásához kellene géppár, és schwarm szinten.
Alberttal eléggé jól összeszokott géppárt alkotunk, emiatt elképzelhetõ, ha megtetszik a RoF, akkor bemerészkedünk online szerverre is alapgépekkel.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ez a tekintet.. öregem, elhiszem, hogy kenyérre ken 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ja azt nem mondtam, hogy mi még 16-18 évesen sem voltunk úgy eleresztve fiúk, mint a már említett 13-15 éves csitrik.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Gondolom az itt lévõ lányos apukákra nem igaz amit leírok.

Én 10-11 évesen is megbotránkoztam azon, hogy a velem egykorú haverjaim 13-15 éves nõvéreit mennyire szélnek eresztették a szüleik az éjszakákba...

Máig nem értem a dolgot. Az egyik csajt (jól szituált család) kimondatlanul is kurvának nevelték. Ez konkrétan a nagyanyja volt. Magyarán, egy elõnyös házasság felé ösztönözték és nem a tovább tanulás irányába. Addig sem árt, ha szerez némi tapasztalatot a férfiak terén.

Sanyo
Nekem csak egy nevelt lányom van, de hát igen, néha nagyon nehéz vele. 😊 14 évesen már nem nagyon lehet hatni rá, nevelni vagy terelgetni. Szerencsére az anyai szóra hallgat és mi is jól kijövünk, de ettõl még nagyon tudunk idegeskedni ha mégis elengedjük valami buliba (barátaival, barátnõkkel).

www.pcpilot.hu

Már van.
Onesta, paintball marker gumigolyókkal / pepperballal, baseball ütõ, bozótvágó kés, AK szurony.
Mind ott vannak az ágyam mellett... és még jövõre egy pitbull (vagy staffi) a közelmúltban elhunyt dobermannom helyett...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Neked van még idõd a fegyvereket beszerezni, hogy mire szükség lesz rá, kéznél legyen. Az enyém is az ajtó mögé van már bekészítve. Mondtam is a lányomnak, hogy :"...neked a második lesz az elsõ ! Miért apu ? Mert az elsõt, aki megnyomja a csengõt, már lövöm is lefelé!..." Bár, amilyen rafkós a leányzó, valami haragosát fogja odaküldeni elsõnek, oszt két legyet üt majd egy csapásra.
Nagyon jó a kapcsolatunk. Én imádom õt, õ pedig rajtam gyakorolja, hogy egy nõnek hogyan kell egy férfit elcsábítani, kihasználni és minden olyan dologra rávenni, amit tulajdonképpen önszántából az nem is akar. Késõbb majd milyen jól jön nekik ez a megszerzett tudás... Bár, gondolom, mint lányos apuka, evvel nem vagyok egyedül.
na bazz....

Bogica

Bogica
A 11 hónapos leányom. Szerintetek kezdjek el aggódni, vagy még ráérek?

Komolyra fordítva: igen, vigyázz rá nagyon!
Lacának volt egy esete, szerencsére jól végzõdött.
De kb. olyan gyilkos hangulat volt itt, mint most Sanyó ügyében. Vagy még gyilkosabb...

LeonSilver
A minap mondta talán a Zacher Dr., hogy az ált. iskolások mittudom én hány százaláka már cigizik és narkózik. Ebbõl kiindulva a szexileg lehet már el is késtél 😄
Amúgy meg nevelés és bizalom kérdése zömmel a dolog.