IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pogi. Nemtom ez hogy számol, tegnap is E-4-essel lövöldöztem meg egy Spitet aki utána leborított Nate mögül, meg akivel a végén dogoltam, azt is meglőttem. De mindenhol 0.00 a statom, még a két héttel ezelőtti is, amikor meg E-1-el lövöldöztem meg 2-3 gépet.
lala.
A sowc-on csak századok repülhetnek (nagyon szigorú csapatmunka, repülőtér kiosztás és géphasználat van). Az angolok csináltak ideiglenes századot az egyéni pilótáiknak, a német oldalon ilyenről nem tudok (a nevek alapján nem hiszem, hogy ilyen lenne). Ami a magyar csapatot illeti, a VO101-et is határidőn túl tudtam regelni, mert ismertem az egyik admint, és a következő héten meghívhattam még a 102.VO, V.4, 101/7 századokat. Mivel itt fontos a csapatmunka, és az összeszokott kommunikáció, nem is hirdettem itt, mert akikkel rendszeresen együtt repülök, akiket ismerek, csak azokért tudok felelősséget vállalni. Arra meg sem idő, sem lehetőség nincs, hogy a sowc alatt "rázódjon össze" a csapat, arra való az ATAG meg a Repka.
Szal most csak annyit tudok mondani, hogy járjatok fel rendszeresen TS-re (77-es, ATAG), repüljünk együtt többet, akkor lehet róla szó, de amíg a csapatmunkában nem tudom mire számítsak, addig -őszintén mondom- teljesen felesleges a sowc-al próbálkozni.