IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Nem tudom, mivel érdemeltem ki az utálatodat Leon, szerintem nem mondtam, tettem semmi olyat mellyel kiérdemelném ezt "Kicsit vegyél vissza az arcodból, kicsihuszár." Nekem ez a komment elég rosszul esett.

Attól hogy itt sírsz fórumon nem fog megváltozni semmi. A játék nem lesz hamarabb jó, a készítők azt se tudják hogy itt írogatsz. Én is sírhatnék ezen, mert ugyanannyi jogom van hozzá, mert én is megvettem 8000Ft-ért. A különbség köztem, és közted hogy én nem sírok miatta, én még élvezem is a játékot ha repülök medium beállításokon, és akadozva. De te csak sírj azon hogy nem fut el maxon, attól biztos jobban érzed majd magad.

A másik meg, ha én írok a fórumra a többség le se szar, ha offolok jön a számolás, míg mást megdicsér mindenki hogy "jaj de vicces", ha meg kifejtem a véleményem rögtön lebasztok, ha meg te akkor elvárod hogy mindenki röhögjön és tapsoljon... A másik, ha én kifejtem a véleményem azonnal lebasztok, én meg nézem egész nap, hogy sírtok...

Tudod mit, ha annyira akarod bannolj ki, ne csak a számolgassunk akkor, leszarom, de te Leon szerintem nem vagy jó házigazdának, mert igazságtalan vagy velem...