IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Az még a szerencsésebb eset, hogy visszavitték :D

Annak idején, amikor "kijött" az Audigy, a magyar XP-vel a driver összeakadt olyan szinten, hogy win reinstall kellett!!!
    Írtam egy emilt a kreatívnak, magyarul. Hát vazze, magyarul válaszoltak rá! Elnézést kértek és a scaj megígérte, hogy küldi postán a javított drivert.
    Eltelt egy kis idő, persze a cd nem jött meg A KÖCSÖG POSTÁS LENYÚLTA - mondjuk megnéztem volna a hülye fejét, amikor audio cd helyett egy szart kapott :D

Írtam megint, hogy nem jött meg. A csak, ismételten magyarul elnézést kért, letette a nagyesküt, hogy Ő elküldte, de megígérte, hogy még egyszer postázza. Na az meg is jött.

LOPÓS A MAGYAR KIR. POSTA!!!

Mondjuk vannak cégek (ilyan póló meg cipő árusító cégek, de mások is) akik nem is szállítanak Magyarországra terméket...