IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Laca. Ez az a doksi, amiról beszéltem tegnap, azt töltsd le, és legalább a 14. oldalt nyomtatsd ki:
CloD_AFBs_v03.pdf
Alul a képen látod a reptér berendezéseit, te az alsó kis épületek közt indultál, ahonnan észak felé alig 3-400m szabad terület van, az nagyon kevés még a meszának is. Tudom, hogy alapvetően ez nem szokott gond lenni, főleg ha ismert reptérről indulsz, tegnap ez pechesen jött ki. Ezt a doksit én is akkor kezdtem csinálni mikor bombázgatni kezdtem, a nagy vasaknál fontos tudni a pálya hosszát, irányát, és hogy hogyan is néz ki a reptér. Tegnap mindenesetre nagyon jól jött volna a helyismeret :/
A másik dolog amit át kell beszélnünk, a felszállásnál a rendszer. Megbeszéljük, hogy melyik nap jó nektek, és szombaton, vagy vasárnap kora délután saját hoston gyakorolni fogjuk a taxizást, kötelékben mozgást, átbeszéljük, hogy ilyenkor a földön minek KELL történnie. Belépés után indítunk, kigurulunk a pálya elejéhez, és egyszerre szállunk fel. A légtérben kötelékben repkedünk, és amennyire lehet egyszerre szállunk le. Aki véééééért akar, annak egész héten ott a repka, az atag, a vasárnap esti sowc-on viszont csak csapatként repülhetünk.
Remélem most vasárnap nem állít be hozzánk senki, és és sem 7:58-kor esek be a TS-re.