IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Inkább csak átfutottam, nem tudok most értelmesen olvasni :) Az a szó (hogy némi képzavarral éljek) csak megütötte a fülemet.
És ismerve a hozzáállásodat alapvetően nem is neked szólt a mondandóm hanem mindenkinek. :D
Tudom, hogy a magyarkodó egy negatív szóhasználat, de lófasz a fülébe azoknak, akik negatív értelemben használják.
Egyébként ha már itt tartunk... Ez is valakiknek az érdeke, hogy "kitalálták" ez a kurva szót.
Hogy nálunk törvényileg nem lenghet zászló a kertedben.
Hogy nem rúgják picsán azt, aki képtelen a Himnusz alatt viselkedni.
Hogy ma már ott tartunk, hogy osztálykirándulás címszó alatt előbb viszik el a gyerekeket (ált. ikolásokat is) osztrákiába szafarira, mint mondjuk Egerbe vagy éppen Ópusztaszerre megnézni a Feszty-körképet (látta már valaki közületek?? Én igen).
Hogy a nyaralás az a - voltunk törökbe, görögbe, mittudom én mibe, de ha azt kérdezem, hogy és Síkfőkúton voltál már édes komám, akkor a következő kérdés az, hogy az meg hol a rákba van..
Ezekkel kellene kezdeni bakker. Megismerni a Hazánkat. De neeem, görögbe meg törökbe.. az igen. És csodálkoznuk ha a fiatalok elhúznak a picsába! Nem kell csodálkozni. Amellett, hogy lófasz megélhetés van, nincs kötődés a Hazához. Ma egy 14 évesenek hiába mondod, hogy na de Nándorfehérvár, megkérdezi, hogy átkeresztelték Székesfehérvárt? Hiába mondod neki azt, hogy Muhi, Világos, Arad... Ez a baj baszki!
(bocs, nem rád haragszom. inkább a világra)