IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mivel a háborúból a hősiességből indult ki ez az eszmecsere,feltennék egy kérdést?

Az első VH-n mit keresett a magyar baka Doberdónál? Vagy utána a Donnál?
    Mer szép és jó,hogy szerettük volna visszakapni az édes anyaföldünket,de a donnál? Tudom ,tudom ,hogy ez nem ilyen egyszerű,és ismerem is elég jól a történelmet,de tegyük föl Adolfnak sikerül és mondjuk mi kapunk egy jó ki részt az Orosz anyaföldből,meg egy kicsit még pluszba a szerbektől,na meg még innen onnan,és az a mai napig a mienk,akkor kíváncsi vagyok arra mit mondanánk. És kíváncsi vagyok a sztyeppén élő muzsik mit mondana.

Mindamellett Sakkay mester azt aláírom,hogy eme kis országot védenünk ,gyarapítanunk kell ,gyermekeinket erre neveljük. DE! Azért ne feledjük nem csak a MI hanem az ÉN is van. Gondolkodó ÉN!