IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nagyon veszélyes húrokat pengetsz. Sok igazság van abba amit írtál,de a "csak a magamért!!!"fel kiáltással nem működik egy ország sem.(nem rád mondom, mielőtt megsértődsz((meg fogsz)) Ez a hozzáállás több szart okozott az országnak morálisan, mint bármi más) és a liberálisok-"tulajdonképpen a pedofil gyilkos is áldozat" szempont meg a maradék elvet is megöli. Eltűnnek az elvek, ha mindent relativizálunk. Ezt írtad:
    " Persze ha valakik ide jönnének,hogy elvegyék ami az enyém akkor én sem hagynám ez világos"
    Azért már kicsit bonyolultabb közösségben élünk ahhoz képest, mikor még barlangba meg sátorban laktunk, mert utoljára ez akkor működött(kivéve a bűnözés). Ha ma már a kerted szélén vannak Laca, kicsit késő lesz bevonulni!
    Ráadásul adót sem érdemes eme logika szerint fizetni, mert ugyan abból van út, kórház, iskola, de tagadhatatlan mennyi más szarra is használják ami felesleges.
    Ne érts félre nem vagyok Magyarkodó, sött, de minden szélsőséget utálok. Tudom , hogy sokat dolgozol, fizeted az adót(gondolom,és túl liberálisnak sem gondolnálak a hozz. sz. alapján) tehát még egyszer ne vedd magadra, a véleményednek szólt.
    Azért nálam a világ még így néz ki-
    Család barátok,magyarok, európai kultúrkörből valók, világ.
    És mondjuk ha azt hallanám ,hogy Szeged(pedig nem jártam ott sokszor)
    holnaptól Román,és az ottani magyarok nem nagyon beszélhetnének többé magyarul, hát nem nagyon!!!!tetszene. Sőt!!Mennék mint nagyapám. Én már csak ilyen régimódi vagyok.