IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A mai generációt ez a veszély szerintem nem fenyegeti,inkább "kimennének nyugatra" ha meg kéne védeni a hont.Hallottam már olyan véleményeket hogy ezért az országért nem is lenne érdemes harcolni stb.Én ezt így sosem mondanám ki,inkább úgy fogalmaznék hogy bizonyos hatalmi körök anyagi vagy egyéb érdekéért nem lenne érdemes.Én nem szeretném ha valaha is újra harcolni kéne érte de ha úgy lenne nem küldhetnénk a nőket magunk helyett,mondjuk csak azért mert valaki füttyentett én sem mennék...A világháborúban pedig eleinte lett volna értelmes célja az áldozathozatalnak,nem csak pár idióta miatt léptünk be-ha idiótát keresünk akkor valószínű Hitlerig kellene visszanyúlni-mivel felelőtlenül hazárdírozott és bele is bukott-ennek ellenére nem vagyok biztos benne hogy tényleg idióta volt-e.Mi a történelmi Magyarország visszaállításáért harcoltunk volna eredetileg.Ha ez megvalósulhatott volna és a háború végén megtarthattuk volna akkor talán azok az öregek sem lennének annyira csalódottak akik akkor harcoltak.Így viszont ahogy történt elhiszem hogy becsapva és kihasználva érezték magukat,hazaérkezve meg még bűnös fasisztának is nevezték őket az új szolgalelkű urak akik pedig általában sosem láttak frontot,max. munkaszolgálatosak voltak vagy Moszkvában okosodtak éppen.