IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ott vannak azok. Olyan üzenetek vannak,hogy nyomj alt F1, F2 vagy mik és el lehet olvasni az éppen aktuális küldetést ahogy értelmeztem.
Az én taktikám az a jól bevált a nagy elődök álltal kidolgozott légiharc.
Ha jól számolom az elmúlt 100 küldetésemen egyszer sem haltam meg, átlag 2 gép per bevetés volt az átlagom.
Nagy magasságban ki kell használni a messer kicsit jobb emelkedő képességét. A spitek általában szintben fordúlnak,én ilyenkor mindig enyhén fordulva felfele tendálok,2-3 kanyar és máris egy 500 méterrel feljebb vagyok,onnan egy borítás ráijesztek, de nem húzom utána hanem míg ő beszűkítve védekezik én ismét felemelek. Máris egy ezressel feljebb vagyok. Onnantól már csak idő kérdése mikor hal meg.
Rám se bír lőni.Sziszifuszi, de eredményes a dolog. Soha nem megyek utánuk ha leborítanak,vagyis néha igen de akkor csak kevesen vannak, és biztonságosnak itélem a dilgot. Klasszikus kutyaharc kizárva.
Utálnak is emiatt.A legjobb a nap felől rázuhanni a gyanutlan arcra és jól meglövöldözni,vagy akkor amikor a bombázókat szegelik. A lényeg a nagy magasság. Ha látom,hogy magasabban van az ellenség inkább elmegyek és emelkedem.Ha Galland bátyónak,és a többi nagy pilcsinek bevált eme taktika, úgy gondolom nekünk is jó :)