IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Közben rájöttem illetve megtaláltam, hogy nem .mid volt (bár én úgy emlékszem) hanem *.rmi.
    A cím pedig Hall of The Mountain King. Alapvetően ez is midi és talán ez tévesztett meg, ezért emlékeztem rosszul arra, hogy mid volt.

Egyébként egy "összehasonlítást" szeretnék csinálni, csak úgy, magamnak.

Akinek esetleg volt GUS (Nekem UltraSound Plug & Play + 1mega RAM) hangkártyája és esetleg midizett vele úgy, hogy a RAM-ba töltött fel mintát, az tudja, hogy ma is megállná a helyét ez a kártya. A mai napig a fülemben vagy, hogy milyen szépen szólt. Na és ezt össze akarom vetni a mostani X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro kártyámmal, amin szintén van RAM. Egyelőre azt ne mtudom, hogy ebbe a ramba lehet e hangszereket feltölteni és ha igen, akkor hogyan.

Szóval a fájl már meg van, kössz szépen mindenkinek ;)