IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Azt a directX újratelepítést megcsináltad, mit írtam itt korábban? Nekem az nagyon sokat segített, nem receg, tök simán fut. Nemtom Poginak milyen, de a vo101-ből is megcsinálta egy srác, neki is sokkal jobb lett, meg az 1C-n is nagyon dicsérik. Néhány ember írta, hogy neki változatlan (és van ugye Laca, neki rosszabb lett), de egy próbát megér. Ha rossz, akkor max a visszaállítási pontot visszatöltöd, és visszacsináltál mindent.

A clod már nemtom mennyit fejlődhet, én a keleti frontot várom, vezethető földi cuccok, csomó beígért extra, na meg persze normális térkép.

A clodon most a JG27-esek indítottak egy századoknak szervezett Storm of War Campaign-t, elvileg ez sokkal szervezettebb mint most bármi ami fut clod alatt. Rendesen eligazítással, közös TS-el, hasonlókkal, de csak vasárnaponként van repülés. Alkalmanként egy gépet, egy pilótát kapsz, és a "század" egy adott reptérről üzemel. A géppark adott, amire vigyázni kell. Ha felszálltál, onnan már nincs több próbálkozás, ha bármi miatt törik a gép, akkor már léphetsz is ki. Ezt most vasárnap fogjuk repülni először, kíváncsi vagyok milyen lesz.
    A dolognak egyetlen szépséghibája, hogy a regisztrációt már lezárták, nekem sikerült berimánkodni a VO101-et még német oldalra, ha lesz rá lehetőség ezt majd megpróbálom kibővíteni MKHL-re (ez függ attól is, hogy a regisztráltak közül mennyien repülnek ténylegesen. Ha lesz hely, akkor gondolom menni fog).