IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ma voltunk ATAG-on Pogival, egész jól elrepkedtünk, bár sok mindent nem dobtunk ki. Első bevetésnél vissza kellett fordulni hajtómű hiba miatt, mindketten leszálltunk. Második bevetésnél mikor elértük a 4000-et, valamiért lekezdett nyikorogni az 1. hmü, de nagy gond nem volt, műszerek nem mutatták, hogy gyengülne valamelyik, de kicsit visszavettem a gázt, és repültünk tovább. Sajnos Widukindék jól dolgoztak, kidobtak mindent - server restart. Harmadik nekifutásra már az úton simán ment minden, de sajnos a cél keresése közben (persze, hogy majdnem egy szektorral odébb volt, mint ahol jelezték a briefingben :/ ) ell. v.gép támadott meg minket (saját vadászfedezet most nem volt). Engem szemelt ki, meg is lőtt rendesen, de a lövész jól dolgozhatott, mert az angol lelépett. A 2. hajtómű azonnal vesztette a fordulatszámot, így hazafelé vettem az irányt. Pogi közben megtalálta a célt, de sajnos a légvédelem lelőtte. Én hazafelé még lebombáztam Folkestone repterét, egy Hurricane az enyészeté lett, (mégsem lett teljesen eredménytelen a mai nap ) Nem sokkal később az 1. hmü is megadta magát, ugranom kellett. Egész sokat repkedtünk, és nagyon hangulatos volt azzal együtt, hogy igazán nem bombáztunk le semmit.

Na de majd holnap (illetve ma)! Este lehetne valami nagy össznépi bevetést szervezni, nemtom hogy jutok játék közelébe, olyan 8-tól ki érne rá? Valami szép nagy Ju 88-as kötelék kellene, esetleg 110-es és 109-es kísérettel. Csapjunk szét köztük, mert ez így nem állapot :)

Pár képet lőttem azért a mai eseménytelenségről :)

Felszállásra várva, előttünk Widukindék három 110-essel szállnak fel épp:

Hajtóműhiba miatt vissza kellett fordulni.

2. bevetés, felszállókra várva

Kötelékben, irány Anglia!

Ajajj, mire eljutunk a célhoz, semmi nem marad...

Kis felhőzés. Cél keresés közben nem a legideálisabb...

Bevetési "napló". Eseménytelenebb volt, mint aminek látszik