IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Én szeretem is, meg nem is. Sokkal realisztikusabbnak érzem mint a régi Il-2-t, jobban szeretem a CloD FM-jét, persze nekem újra kell tanulni repülni, de szerintem aki tudott a régiben is repülni, az hamar áttud állni erre. A grafja sokkal jobb mint régi Il2-é, viszont optimizálatlan, DE ebben fejlődött már a megjelenése óta, de attól még szar. Amikor pár nappal ezelőtt, megtámadtunk egy raj Bleinheim-et, és amint pár száz méter közel kerültünk hozzájuk lement az FPS 2-re hát baz+. Na mind1, utána már nem volt ilyen hiba.
    Amiről meg pár napja beszélgettünk páran a CloD-ról TS-en, megemlítettük hogy trehány orosz munkával van dolgunk. Ugyanis olyan sok mindent ígértek, és oly kevéset teljesítettek. Ők viszont példát mutatnak részletességben a CloD-os srácoknak. Legalábbis a pilótafülke terén.Spitfire