IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #55798 Mielőtt törölnék a hozzászólásodat. Direkt vigyáztam rá, hogy a politikai oldalát ne érintsem a dolognak, mert a hozzászólás lényege nem abban volt, de most már úgy vagyok vele, hogy az egyik oldalról eddig ezt simán el tudtam képzelni, viszont a másik oldal is bebizonyította, hogy lelkiismeret furdalás nélkül tud szembe menni a választóival. Mindegy, egy illúzióval kevesebb. Egyébként a kretén munkaügyi előadó ma is itt volt a cégnél, továbbképzést tartani. Csak egy kis adalék megint az új MT-ből. Ha a munkáltató úgy kívánja, akkor elrendelheti azt is, hogy két hétig kellejen egyfolytában 12 órázni, pihenő napok nélkül. Arra, hogy közben neked dolgod lenne, nagy ívben tesz a törvény és így a munkaadó is. A nagy csalódás az volt, hogy évekig ment az etetés a vasárnapi munkavégzés eltörléséről, most pedig mehetünk hétvégeken is keccsölni alapbérért, mert így lett beosztva az állomány. Gusztustalan egy szemét dolog ez az új MT, az biztos.