IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A legnagyobb probléma, hogy nálunk nincs szakszervezet,nincs érdekképviselete a dolgozónak.
Bár én alkalmazott nagyon,nagyon rég voltam, de látom érzem,hogy mi megy itt.Röviden gyalázat.
Kimondva kimondatlanul az érdekképviselet el van lehetetlenítve vagy meg van véve.
Nekem annó a kötelező kamarai tagság dobta el a biztit ( most megint akarják vagy már van is)
de midőn pénzt akartak elvenni tőlem a semmiért, és még fenyegettek is ,én behatoltam majd udvariasnak koránt sem nevezhető stílusomban elmondtam mit is csinálhatnak a hátsó fertályommal, kilátásba helyezvén az ott terpeszkedő semmirekellőnek egy alapos verést is ha még egyszer zaklatni merészelnek,na pl azóta békén vagyok hagyva. Jelzem ez nem most volt:)
Tisztázni kell az erőviszonyokat aszondom. Ha kell a munkája valakinek mert azt jól végzi,akkor a főnöke tisztelje meg az embert,ha ezt nem teszi,akkor orrba kell baszni oszt sanyi.Ez az én véleményem. Pont szombaton reggel hívott a tulajdonosa annak a háznak amit most csinálunk,hogy ha meggondolnánk magunkat és mégis mennénk dolgozni akkor ő örülne,pedig péntek délután közöltem vele hogy nem dolgozunk. Erre felhív szombat reggel:) Elküldtem a jó édes anyjába,aztán kinyomtam.
Hétfőn nem győzött elnézést kérni amit duzzogva elfogadtam,de mondtam neki,hogy elő ne forduljon még egyszer. Mert az emberek azt hiszik mindent megcsinálhatnak a másikkal,ha pénzük, vagy hatalmuk van.Lófaszt! Uff.