IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #55773 Melóról nem sokat írtam eddig, de tegnaptól van ami kikívánkozik belőlem.
Hétfőn lépett életbe az új Munka Törvénykönyve, ami olyan "gyöngyszemeket" tartalmaz mint, hogy a dolgozót SMS-ben ,vagy email-ban is ki lehet rúgni, vagy hogy megszűnik a passzív táppénz, hogy kirúgás elől ne lehessen átmenetileg táppénzre menni, vagy a heti munkakeret bevezetése, ami annyit tesz, hogy csak egy vasárnapot kell adni, a többi hétvégi napon korlátlanul lehet munkába osztani a dolgozókat stb.
Hétfőn már meg is jelent a cég külsős munkaügyi tanácsadója a vállalatnál és a vezetőknek tartott egy oktatást ( 9.00-16.00 )az érvénybe lépő változásokról. Ez a kretén állat az előadás közben többször is elélvezett, annyira jól esett neki ecsetelni órákon át, hogy milyen módokon lehet hétfőtől a dolgozókat kirúgni. Nem rég a tulajdonos lecserélte a vezetőket a cégnél, mert túl "családias" volt a hangulat már, de nem eredménytelen, mert a válság két legnehezebb évében is bevételi rekordot döntöttünk, miközben a pannon puma nemhogy nem dübörgött, hanem inkább csak döglődött. Az új vezetés, kezükben az új Munkatörvénykönyv adta "szabadsággal", hogy bizonyítsa rátermettségét, gátlástalanul rendeli el a 12 órázást ( meleg üzemben ), mondván, a : A tervet teljesíteni kell ! Nekik meg persze bizonyítani. Ma először értékelte írásos formában az előző havi munkámat az új főnököm, ami alapján két pontban talált kivetnivalót. Szociálisan túl érzékeny vagyok, meg még többet kellene hajtanom. Két hónapja lépett ki - többek közt ezért - a csoportvezetőm, akinek a munkáját azóta is én végzem, tehát két ember munkáját, egy fizetésért, plusz az ő munkája egy részét is én végzem, mert új létére, nem ért semmihez és akkor még nekem kell belehúzni egy kicsit.
Egyébként, kérdeztem tőle, hogy mennyi volt a leghosszabb ideig egy munkahelyen ? 6 évet. Hát annyi idő alatt nem is alakul ki szociális érzékenység, az biztos.
Kezdem sajnálni a fiatalokat, akiknek azért kimaradtak az eddigi dolgok az életükből és egy nagyon kemény, mondhatni, durva világba fognak csöppenni, már ami a munkavállalás körülményeit illeti.