IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Klusi86
    Szeretném megkérdezni akinek x52-je van, mi a tapasztalata a patch-el kapcsolatban? Mert nekem a gázkar egyszer csak nem működik, mondhatnánk, hogy a joy a szar,de... ilyenkor nem reagál sem a billentyűzet, sem az egér, pl futómű kiengedése, kabin tető ledobás semmi. A magassági és csűrő továbbra is jó, és a gázkarra tett egyéb funkciók: flaps, magassági trimm, kerék fék is működik. Megpróbáltam több módon is megoldani a problémát, elsőnek kihúztam a momo kormányt, a fékre és gázra konfiguráltam az oldal kormányt (később ha lesz rá keret lesz normális pedálom) hátha ez kavar be, de nem, újra raktam a játékot, újra raktam a saitek drivert, leszedtem a saitek drivert de egyik sem hozott megoldást. A játék controls beállításoknál naphosszat játszhatok a gázkarral érzékeli jól, és a ROF-ban is jól működik, ezért kizárnám hogy a joystick a rossz. Esetleg az oprendszert újra tehettem, bár kétlem,hogy ez a probléma. Valakinek esetleg még valami tippje, hogy mi lehet a probléma forrása? Az a baj, hogy erről riportot sem tudok küldeni, mert nem fagy a játék.