IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Világosak a szinek nagyon, és a rajzolat nem timmel a forrással. És az ilyen skineket ne gyári felságjellel teszteld, az nagyon sokat kitakar. Az illesztést jobban össze kell hozni, van az a layer a PS-ben, hogy panel finder, abban van egy sok sok számot tartalmazó layer. Azt mentsd el a skinnek, tedd rá a gépre, és látod, hogy melyik rajzolat hol találkozik. Pl így csinálom én is: panelfinder skin

Egyébként ma kezdtem neki, hogy normális segédvonalakat eszkábáljak össze a csűrő és orrsegédszárnyhoz, mondjuk ezzel a számozott sklinnel nem nehéz. Csinálsz rengeteg screenshotot játékon belül (tudod tologatni a kamerát a gép körül, van rá külön gomb), és akkor nem kell futnia a clodnak, amíg PS-ben dolgozol.

Egyébként a skin tetszik nekem is. Én ezek a fotók alapján kezdtem neki, a gagyin látszik a szárny festése is.

Saját jelzéseket meg lajstromjelet rátéve nekem így néz ki (az orrkúp azóta már fekete, szeritem a felső képen jobban néz ki):