IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Előbb olyan jót repültem. Felszállok Calais környékén Emil 1-el. Járőröztem 2-3-4-5 ezren, majd félórát semmi. Kiírta a szerver jönnek Bleinheimek, én meg gondoltam "höhö könnyű célpont elkapom mindet". Láttam egy köteléket azt hittem azok, közel mentem és eltűntek. Mondom oké. Majd haza felé vettem az irányt, hogy ott bevárom a bombázókat. Ott is voltak. A távolban már láttam hevi bomberszeket és láttam hogy valaki csapkodja őket. De köztem és köztük egy gyanútlan Spit ment a csapkodó meszára teljesen egyenesen. Mögé somfordáltam cselesen, ügyesen, össztűz. A Spit benyát kezdett húzni és leborított. Elment. Ekkor tovább folytattam utamat és találkoztam a Bleimheim-ekkel. Megcsaptam őket, 1-2 gépet megsebeztem, míg észrevettem hogy az egyik meszára rárepül egy kontakt. War Emergency Power be, repesztek 550-el, de elkéstem a németet meglőtték, a spit meg kifordult. Rálőttem a britre nem találtam el, de ő is leborított és eltűnt. Ezután még üldöztem egy darabig a bombereket, lőttem őket míg ki nem örült a tár s haza indultam, sajnos üres kézzel, de sértetlenül.