IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Alapvetően én úgy vagyok vele, hogy ha az ellenfél túléli vagy sem, az nekem semmibe nem kerül, és soha nem hajtok arra, hogy PK-t lőjek. De Szituációtól függ, hogy a gépet meddig lövöm. Mivel a Clodban ugrani bármikor lehet, és az ugrás a megszerzett pontjait semmilyen mértékben nem befolyásolja, két dolog lehet. Vagy még harcolni akar, vagy már vesztett, de arra hajt, hogy ne kapjál pontot mert ő inkább hazamegy. Mindkét esetben jogod van lőni, ez nem is kérdés. Igaz, mi is szoktunk nemes egyszerűséggel lelépni, meg sérülten is hazahozni a gépet, de eszembe nem jutna ugatni, ha közben mégis lelőnek (én is ugorhatok bármikor).
    Amikor nem szoktam lőni: Ha otthoni repülőterén áll, taxizik, felszáll, vagy épp leszáll. Mert a clodban ilyenkor nem lehet kiugrani, nincs normális légvédelem, és így pontokat szerezni egyáltalán nem kihívás.

Il-2-ben annyival másabb, hogy van MIA státusz, ott van, hogy csak a határig akar eljutni, és ott ugrani fog. De hogy ezt tudod vagy sem, engeded vagy sem, az megint max jófejség, de semmiképp sem kötelező, ugatni érte megint nem lehet.