IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meg jobb ötletnek tûnt érveket gyûjteni, mint nekikezdeni a beadandómnak 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1. Miért nem a fákba, vagy a kisbuszokba csap a villám?
2. Miért nem tûnik el az árnyéka a kisbusznak?
3. Miért csak egy "lüktetésbõl" állnak a villámok? Itt kicsit más.
Folytassam? 😛
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ON:
de szerintem ezt még lehetne fokozni trackirel meg egy ARMA-val
Volt egy aki magassági fölénybõl (pár száz méter) jött és míg én szépen egyenletesen emelkedtem,semmiféle más manõvert nem csinálva,õ azonnal (spitII es volt) lenyomta élesen fordult utánam,aztán elfogyott a kraft.
Aztán az a másik,hogy zuhan az ember rájuk és az utolsó pillanatban élesen belerántanak,de mindig ugyan abba az irányba. Az elsõ két rácsapásnál nem is lövök,a harmadiknál meg eleve oda eresztek egy sorozatot ahova betépik. Hál istennek nem tanulnak persze nem mind ilyen de a többség az igen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van pár szabad napom és gondoltam játszogatok. És nem ,nem én fulladtam a vízbe ,én az voltam aki elrepült fölötte😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vízbe ugrottál és belefulladtál?
Amúgy mi történt? Leesett a joy a polcról?<#eplus2>#eplus2>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A repka full servere is jó.
Bár a gyereknek nem nagyon engedtem mert féltem , hogy összetöri!<#alien>#alien>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
A stress level legyen maximum, és legalább 5, de inkább 10 kört fusson. Fontos, hogy nézd mellette a cpu maghõjét, mert nagyon megtekeri a gépet, és durván melegszik alatta minden!!!
www.smart-bus.hu
Ezt a progit megnézem.
Csinálj egy rendszer visszaállítást, és ne használj béta drivert! USB nem felismerés nálam akkor szokott lenni amikor instabil a gépem. Szedd le az intel burn test nevezetû programot, és a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet.
www.smart-bus.hu
Most akkor mivan? Lehet,hogy letörölt valami USB vezérlõt,mert ebben a fosban összehozták ugye a GPU-t a CPU-val.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem nagyon játszok más játékokkal,viszont eddig nem csinált ilyet,csak a 11.9 óta.
Más játék alatt is csinál ilyet?
www.smart-bus.hu
Csak a Cpu Power-t lehet állítani,arra gondoltál.
A 90 fok meg nem igazán egészséges... a kártya bírja, de a környéke már nem biztos.
www.smart-bus.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Bár belenéztem az Il-2 MOD GYIK ba de kérdésem lenne!
Feltettem a gyári játékra az összes létezõ patchet, és a 3.0-as RC modot, és annak további fejlesztéseit( rc2-3-54), de sajnos- ha indítom a játékot- az történik, hogy elindul, bejön a kezdõ képernyõ- és mire rákattintanék akármire- kifagy és kilép. Mit telepítettem rosszul?? A játék a program files x 86 mappában van a renccer win 7 home premium.
Köszönöm a segítséget elõre is!!
fisi

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."