IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegnapi jó reppenés volt nagyon, én mentem fel a szerverre legkorábban, ez az ominózus 110-es küldi előtt már lerepültem Lwews-ig egy E-4/B-vel, ott egy vasútállomást kellett kiszedni (ezen a térképen délnyugaton a ficakban még épp ott van). Megkapták az arcukba a 250-est, de az MG-FF/M is egész szépen pusztítja a vagonokat, meg is lepődtem. A 110-es küldit nagyon élveztem, klasszikus föld feletti navigáció, cél keresgélés, mint a régi szép időkben :) A Spites szitut is sikerült megoldani, olyan gyorsan léptünk olajra, hogy hátra sem néztünk :)) Épp a küldi végén jött fel Nate de utána vége is lett a mapnak (jajj, ez az Osprey gyerek nem csak fórumon idegesítő, bele is halt volna, ha nem kezd el pofázni, hogy "nyertek a németek, megcsinálták ami a valóságban soha nem sikerült nekik". Ennek is kijárna egy qrva nagy pofon. Lapáttal. Komolyan, aki PK-ra lövi, annak fizetek egy sört :D ). Később megérkezett Bucsher is, utána már csak vadászkodtunk, de az is kb úgy ment, mint múltkor Lacával, szorosan összedolgoztunk, és akivel találkoztunk, az ment a levesbe :) Többiekét nem számoltam, én négy verest lőttem ebből a felszállásból. A vége mondjuk nem lett olyan parádés, Nate kifagyott, mi lekerültünk alacsonyra, ahol egy Spitet még lelőttem, a többivel nullán húztam még kicsit az időt, de 20-as már rég elfogyott, végül ugranom kellett. De mindenki túlélte, jó összmunka volt megint, együtt maradt a csapat egészen a végéig.