IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #55399 Azért nem nevezném őket fostalicskának. Kozsedub is a Lavocskinnal érte el amit elért meg a többi orosz"fostalicskával". Bár hozzáteszem nem a kedvencem a La. A Jak-ot sokkal jobban szeretem. A Jak-3 a number one.
Egyébként szerintem azért nem mutogatnak német gépeket,mert ők orosz fejlesztők. Ha németek lennének akkor valószínűleg fordítva lenne a dolog. Bár ki tudja,mára a németek eléggé átváltottak a bocsánat,hogy élve meg mertem születni üzemmódba. Nem beszélve az ottani játékfejlesztéssel kapcsolatos szabályozásokról kezdve mondjuk a zöld vértől és társaitól. De ez már egy másik történet...
Az viszont gusztustalan húzás,hogy az ígéretek ellenére nincs patch. Ezek után már csak az lehet a mentségük ha a patch kiválóra sikerül.
Őszintén szólva így már nem bánom,hogy nem vettem meg az IL-2: CoD-ot. Ez mondjuk annak is köszönhető,hogy az asztali gépem kevés lenne hozzá.A Moszkvai csatát lehet,hogy megveszem,főleg ha addigra sikerül valamit fejleszteni a pc-n. Addig meg elleszek az 1946-al és a DCS:Black Shark 1-el. Meg remélhetőleg a Góbéval és a nagy IS-el.
u.i: Hol van a beígért bónuszgép,a SZU-26???