IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ezért írtam, hogy a hozzám eljutó fél infók alapján! :) Az tartja bennem a lelket, amikor ezeket így levezeted! :))

Egyébként meg én neked hiszek, amiket leírsz logikusak, de ettől függetlenül nem bízom bennük! Nem egy orosz fejlesztés ment már a kukába, mondjuk tény, hogy nem ennyi munka után. De nem is attól félek, hogy a kukába dobják, sokkal inkább attól, hogy egyszer csak közlik, hogy a motorban olyan bugra bukkantak, ami miatt az egészet újra kéne írni, erre meg nincs lehetőségük, a lényegi dolgok maradnak így, max a foltozgatás marad...

Pont az a bajom Tom, hogy a gépemen használhatatlan a random fps feleződés miatt. Minden indítás, vagy pálya betöltés után felezgeti az fps-t úgy, hogy a gpu-k kihasználtsága nem változik! Már más is írt emiatt HD6990 ügyben, de nagyon nem is reagáltak rá... a béta tapasszal is szar, pedig ugye arról volt szó, újraírták, javították, stb.

Nekem a 3 kék csík a horizonton, és ez az fps feleződés vette el főleg a kedvemet... egyszer csont 60fps mindenhol, újratöltés után ugyanott 30-35 fps, és szaggat mint a barom... és ez van megjelenés óta! :S

Ezek nem lennének, tuti nem nyüszítenék ennyit! :)