IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én optimistán látom, igen. Mi sokszor és sokat repkedünk vele, csak az, hogy ha minden működik, és repülünk egy jót, az nem hír. Engem a gépek műszaki háttere is érdekel, a gépkönyveket bújva látom, hogy mennyire preciz és maximalista elképzelés van az egész "clod-fanchise" mögött. Mivel 3D-vel modellezgetek, látom azt is, hogy milyen qrva sok meló. Kizárt, hogy ezt hagynák menni a levesbe ilyen szívatós, de alapvetően nem nagy hibák miatt (most már). Hogy programozási, vagy gépkönyv értelmezési hibák vannak benne, az is előfordul, nem is egy helyen, de milyen már, hogy bugrtackert nyitsz arról, hogy a pitot fűtés kapcsolója rossz helyre van kötve, és a műszaki rajz alapján még egy lámpa is hiányzik. Il-2-ben hol jutott volna eszedbe ilyen apróság miatt egyáltalán fórumra menni? A slusz poén, hogy B6 ebben a legutolsó dev updateban meg írja, hogy pitot lámpát javítják.

Szerinted, ha döglődne az egész cucc, és csak a túlélésre hajtanának, akkor foglalkoznának ilyen fiszfasz dologgal, hogy egy qrva lámpa jelzi-e a pitot kapcsolót, ráadásul úgy, hogy azt a kapcsolót élesben jó ha kétszer használtam eddig

De talán tedd fel, és hétvégén gyere fel egy közös reppenésre, főleg úgy, hogy a konfiggal különösebb bajod sem lenne. Fél éves rossz emlékek, és fórumos hisztik alapján biztos, hogy nem tudod meg soha, hogy hol áll a cucc.