IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Ha nem sértődtél meg, akkor biztos én értettem félre valamit. Igen, ez egészen biztosan így történt! :-))) Talán lapítanom kellett volna nekem is, de a RoF (illetve kora) érdekel, remélem nem bántó, hogy elmondtam róla a véleményem. Gondolom az számodra is világos, hogy határozott álláspontom van vele kapcsolatban.

Egyébként azt is elmondtam már korábban is, hogy én nem a RoF-tól féltem a CloD-ot, hanem a World of Planestől. (Két ilyen project is készül, a másik talán a World of Warplanes?) Nyilván, hogy ezeknek a progiknak az FM-je, DM-je, stb, nem lesz olyan kifinomult, mint a CloD-é vagy a RoF-é, de még az Il2-jé sem, de olyan magas szintű online játékélményt kínálnak a laikusoknak is, amellyel egy félkész vagy "nem egészen kész" progi (CloD) nem tud versenyezni. Tehát a laikusok érdeklődő része sem lesz érdekelt abban, hogy kitanuljon egy hardcore II. vh-s szimulátort. Sőt, a jelenlegi hardcore játékosok egy része is átnyergelhet, mégpedig a magas szintű online játékélmény miatt. Szerintem ez az igazi kereskedelmi veszély a CloD-ra.