IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nézd. Hogy kinek mi tetszik, azt lehet objektív és szbjektív. Szubjektív dolgon túl sokat magyarázni nem kell, neked a ROF tetszik, nekem nem.

Ha objektív dolgokban hasonlítod össze, azokról már lehet beszélni. Mondod, hogy a gépek másképp viselkednek rofban. Ez remek, de már az il-2-ben is másképp viselkedtek, a clodról nem is beszélve. Tudom, a világ összes fórumán csak hivatásos tesztpilóták irkálnak, akik "érzik", hogy mikor jó egy repmodell, de sokkal szerencsésebb, ha van valami kézzelfoghatóbb dolog. Tesztrepülések, gépkönyvek például. Adatokkal, számokkal. Vagy BÁRMI, ami alapján azt mondod, hogy egyik vagy másik gép jellemzői olyanok mint a valóságban. I. vh-s tesztrepülést, gépkönyvet (elsődleges forrást) még nem láttam, ti akik jobban képben vagytok ROF-al, biztos tudjátok, ilyen doksik vannak a gépekről? A sérülés modell, ami részben grafikai effekt is, az tényleg jobb.

Complex engine managementnél mire gondolsz? Van a ROF controlsban mixture meg radiator. Ez nem bonyolultabb mint az il-2, max itt nem írja ki, hogy overheat. Túlhajtani, túlmelegíteni, ott is lehetett. Mitől lesz ez "fényévekkel" jobb, mint az?...

A grafika obejktív megítélése az, hogy pl megszámolod az objektumok, elemek mennyire kidolgozottak, milyen textúrákat használnak, a térkép mekkora és mennyire változatos elemeket tartalmaz, az engine milyen effekteket használ. Effektek terén jobb, a többiben nem. Hogy neked az effekt számít, vagy a többi, az meg megint szubjektív :)