IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Repültem vele, az alapjátéknak kétszer is nekifutottam, de nekem nem jött be. A gépek és a táj kidolgozottsága közel sincs a clodhoz, ezt most is állítom. A repmodell nekem nem tűnt sem az il-2-höz, sem a clodhoz képest olyan hű de jobbnak (rosszabbnak sem). Hogy mennyire pontos, azt nem tudom megítélni, de kétlem, hogy az 1. vh-s gépekhez, ráadásul a sok field modhoz nagyon sok és pontos grafikonjaik lennének, a hasraütés faktor szerintem sokkal nagyobb, mint akármelyik 2.vh-s szimulátorban). Szél van clodban is, FMB-ben beállíthatsz amekkorát akarsz. Nagy oldalszelet, hátszelet nagyon érezni, légi harcban is (ki is kapcsoltuk ). Légcsavarszél még nincs, de többek közte erre írtam, hogy HA befejezik, akkor jobb lesz. Mondjuk légcsavarszelet nem éreztem a ROFban sem, ha beülsz a másik 6 órájába közel, nem emlékszem, hogy rázta volna a gépet. (Nemtom erre gondolsz?).

Na, mindegy, ez nem ROF topik, én igazából fikázni sem akarom, mert tök szubjektív, hogy kinek mi jön be, amit a írtam azt Kferronak írtam, hogy miért nem lesz ROF alapokon 2.vh-s szimulátor.