IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nesu
    Múlt héten Frontot repültünk és mielőtt mindenki megjött volna .Repültem a bevetést .Mondanom sem kell ,a megszokotthoz képest ismételten 3 -4 géppel kellett szembeszálljak a Rise of Flight *FeOW - Piave 1918 légterében .
    A találati részletességről szólva nálam a gyávaság olyan szerelembe esett a bátorsággal ,hogy menekülőre fogtam .Az olajjal teli szemüvegemen keresztül lestem a zuhanási sebességet ,vagyis igyekeztem megtalálni a műszert a szárnyösszekötő oszlopon .Gondoltam csak azért nem látom mert az olaj mindent betakart ,de ez nem így történt .A sikeres kényszerleszállás után már nem volt olajos annyira a kép mint előtte ,így képes voltam felfogni ,hogy az egyik sikeres védekező manőver közben ,ezt az apró műszert ,egyszerűen lelőtték a gépemről ....