IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Csűrő irányba? Vagyis ha elindul egy dugó jobbra, akkor te még jobbra rácsűrsz? És ezzel hogy veszed ki? Ezt kipróbálom, erre kívncsi vagyok.
Én is tesztelgettem valamelyik nap az átesési sebességen a stabilitást, vicces, hogy a legstabilabb gép a 110-es, azzal lehet úgy liftelni, hogy koppig hason a bot, orra az égnek áll, az meg tök stabilan merül. Ott faszán működik az orrsegédszárny. A Spit és a Hurri is egész szépen vezethető, a leginstabilabb a mesza. Azt is néztem, hogy lebillenéssel meg lehet fogni, ha az induló dugóval ellentétes sarokba gyűjtesz minden kormányt (ellenlépsz, ellencsűrsz, koppig elöl a bot), ez mondjuk működik jól.
De az, hogy a qrva Spit stabilabb legyen orrsegédszárny nélkül, az egy rossz vicc...