IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Budapest XIV ker haveromék utcályába beköltözött egy nagyobb irokéz diaszpóra.
    Napi szinten lettek betörések. Az egyik szomszédjuk egu normális roma család már 20 éve ott laknak. Újdonsült fekete lábúak betévedtek az ő házukba is.
    Ugyan hír nem lett belőle, de rajtakapták őket a háziak oszt 4 szolárium barnát helyben agyonütöttek. Aztán valahol elültették őket. Na most közölték a helyi kissebbséggel a tesókkal,hogy ha meglátnak egy rézbőrűt is a környéken az erre a sorsra jut. Azóta rend van és nyugalom. Rendőr barátom szokta mondani. Ha mincs tetem,nincs ügy se.
    Nálunk az új rendőr kapitány utálja a cigókat és a kurvákat. Eddig még a közért előtt is áldogált egy kettő. Érdekes módon mióta az új kapitány rályuk szabadította a járőröket megszüntek a ribik,eltüntek a rézbőrűek,még lomtalanításkor sem lepik el a környéket. Lopás betörés nincs.
    Amúgy én egyetértek Fürtivel. Ne mástól várjuk a megoldást.
    A politikáról. Az nem a mi pályánk.
    Az egy megélhetési forma, annak semmi köze a "választókhoz" . Én azt sem hiszem el amit kérdeznek. Igazság szerint nincs is értelme foglalkozni velük.