IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Zmok: Igen olvastam Shelleytől majdnem mindent,meglepő éleslátásról tesz tanúbizonyságot sok dologgal kapcsolatban.De rengeteg mást is olvastam a heti adagom 4-5 könyv:D
    Az összeesküvéselméletezés meg a konteo kiabálása pedig a legjobb módja annak ,hogy lerázzuk a felelősséget magunkról.Kényelmesebb bezárni az ajtót és várni,hogy valaki megoldja majd a dolgot,mint tenni valamit ellene.

Pogi:
    Látod mekkora különbség van fogalmazás és fogalmazás között?
    Ebben a formában már én is egyetértek!
    Kivéve a cigánykérdést.
    Elmesélem ez nálunk odahaza anno ,hogy működött.
    Északkelet Magyarország Szabolcs megye.
    Volt gond a cigányokkal már akkor is(jó 10 éve már ennek),de a városban a tökösebb fiatalok összeálltak esténként és elmentek rendet tenni,kapucnis pulcsi +keritésléc,nem kellett sokáig akciózni hamar belátták,hogy jobb ha meghúzzák magukat,1-2 hónap alatt jelentősen sikerült növelni a közbiztonságot.
    Azóta ezek az emberek szétszállingóztak a városból ,ki merre látott egy jobb élet reményében.
    Nemrégiben voltam otthon,és elképesztő amit a cigók művelnek,és senki sincs aki tegyen ellene,mindenki csak reménykedik,hogy nem ő lesz a következő akit megtalálnak...
    Egy fiatalabb barátomnál voltam látogatóban\babanézőben.
    Tipikus paneldzsungel de az ő részükön szépen fel vannak újítva,tipikusan fiatalabb párok ,friss házasok laknak abban a tömbben.
    Kint söröztünk az erkélyen mikor elkezdett panaszkodni,hogy a szomszéd tömbbe beköltöztettek egy pár roma családot és ugyan még nem volt gond,de állandóan csinálják a fesztivált...
    Ugyanezt a tanácsot adtam neki is: Menj körbe szépen itt a tömben keresd meg a fiatal apukákat és ugorjatok át beszélgetni a szomszédokhoz.Nem kell balhé meg erőszak,csak szépen el kell nekik mondani,hogy okés itt kaptatok lakást de ha bármi balhét csináltok vagy nem tartjátok rendben a portát akkor már nem csak beszélgetni jövünk majd...
    Mit gondoltok mi történt?
    A mai napig ül a 3 záras ajtó mögött és panaszkodik.Közben reménykedik,hogy ha gáz van akkor az nem nálla lesz,reménykedik,hogy ha gond lesz akkor a rendőrség majd ki fog jönni és elintézi...És a másik 15 fiatal apuka is ugyanezt teszi a zárt ajtók mögött...

Nem tudom te hol nőttél fel, de nem nagyon van olyan hely ahol több cigány él mint fehér de feltételezzük,hogy 20-80 az arány. Ha 20 cigány tud terrorizálni 80 fehéret az a fehérek hibája,az ő erejük éppen ebből fakad,összetartanak.Mi meg nem.
    A pártosdit meg felejtsd el,tökmindegy ki van hatalmon,és milyen irányzatot képvisel sose lesz jobb...
    És ne gyere a jobbikkal.
    A jobbik egy nagyon jó kezdeményezés volt,működött is amíg be nem került a parlamentbe.
    Meg kell érteni,hogy a pártok és a kormány nem azért vannak,hogy neked jó legyen.Amióta jobbik bekerült a kormányzásba tehetetlen,mert muszáj a politika játékszabályai szerint játszaniuk,és azok úgy vannak kitalálva,hogy még véletlenül se legyen hatékony.
    Van még 2 év a következő ciklusig addigra totálisan szét fogják őket verni és átalakítják a struktúrát.Előre felkészülnek rá,hogy ha ne adj isten a jobbik alakíthat kormányt akkora már kezelhetőek legyenek...
    (már most megjelent a korrupció a jobbikon belül,elég komoly ügyek vannak,de hát a kampányhoz pénz kell a pénzt meg nem adják ingyen.Bekerültek a parlamentbe és akik a pénzt adták azok benyújtották a számlát,hogy akkor ezt a közbeszerzést most az én cégem nyeri....)

De itt leteszem a nagyesküt,hogy a köv.kormánypárt az LMP lesz:D
    Senkinek nem furcsa,hogy csak úgy hipp-hopp lett egy új pártunk a semmiből?

Na de fejezzük be mert hívő emberrel a legnehezebb vitatkozni.
    És a Magyar emberek nagy többsége még mindig hisz a politikában és a pártosdiban.
    De megkérdezném az itteni idősebb korosztályt akik jóval többet éltek\láttak nálam:Előfordult valaha az elmúlt 40 évben ,hogy egy kicsit is akár de jobb könnyebb lett az élet ebben az országban?

Jó ha tudjátok:soha nem fog eljönni az a nap amikor az aktuális politikai főmufti kiáll a tv-ben és azt mondja:mától eltöröljük a sárgacsekkadót és a telefonadót...

És igen lehet véleményt alkotni rólam is,lehet azt mondani,hogy őrült vagyok,vagy összeesküvés elméletekben hiszek.Egyszerűbb engem lehülyézni mint elkezdeni dolgozni a dolgok megváltoztatásán...

És tényleg befejeztem,privátban vitázok tovább szívesen de nem akarom szétoffolni a topikot.