IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Sebesülés nélkül is érdemes, visszavenni. Amúgy 100%-os prop pitch-el erősebben húz a motor, én 100%-on használom, akkor veszem lejjebb amikor kezd a normális fölé emelkedni a fordulatszám. Melegedni meg nem igazán melexik mert általában nyitott radiatorral repülök, csak ha lőnek rám akkor zárom le. És nem zúztam még így le egy motort sem. Legutoljára amikor szétment a motor azis egy telitalálat miatt volt. Mellesleg aminél automata (bf-109) ott azon hagyom a prop pitch-et. Fogyasztásról meg annyit, hogy eddig még soha nem jutottam el oda hogy kifogyjon az üzemanyag, mert a leghosszabb küldetés amit csináltam az 1óra 20 perc volt Yak-6ossal azhiszem, Ki-84el meg 1óra 5 perces volt. Ennyi idő elég volt minden eddigi karrier küldetésre. Igazából a legtöbb gépnél azt sem tudom melyik az üzemanyag mérő, mert pl nemtudok se németül, se oroszul, se japánul