IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Sziasztok :)
    Ohh hát szomorúan olvasom hogy ez a játékot is így tönkre teszik , a repülni nem tudó gyerekek ! :/ Nem tudom hogy közületek ismeri-e valaki a Company of Heroest ?! Nagyon szerettem , csak hát ott olyan szinten ment a sírás az amerikai és angol oldalról , hogy most így néz ki a játék : Tigrist kb két lővésből kiszedi a Sherman (M4A2 --> Tomikukta xD) viszont a Tigrisnek meg pumpálnia kell a Shermanba a lőszert :/ ,vagy a Pz4es már gyalogosok ellen sem ér semmit (tankok ellen kiváltképpen nem lehet használni !) , mert annyira lebutitották ! :( Holott ezek a harckocsik azért szét tudtak vágni rendesen a Brittek és a Jenkik között :D
    Csak nem értem a fejlesztőket miért adnak a másik fél szavára ha azt mondták hogy realisztikus lesz!Hisze köztudott a Spitnek is megvan a gyengéje , erőssége úgyanúgy mint a Messzernek , és a harckocsiknál is úgyanez van ! Csak hát egy angol vagy amerikai kölök agyában az van hogy a németek szarokat csináltak az ővüké meg legyőzhetetlen ! :/