IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na Atagoltam. Szereztem ellenséget bizonyos AN felipe nevűt.
    Lelőttem a társát aztán vele bobóztam de jött a harmadik a századjukból. Elfűtöttem, Utánam jött,nem ért utól,levált rólam én vissza fordultam ,kicsi bobó jóóóóóóóóól meglőttem ,még forogtunk aztán leléptem . Utánam jött erre az AA lelövi. Na én voltam minden,nob,amatör ,tipikus náci pilóta:)
    Mondom neki ,tesókám te meghaltál ,én élek,mi a gond. Mi az ,hogy nem dogolok vele,mert mi csak ezt tudjuk,meg az emil indítása az könnyű és ők sokkal jobbak . Mondom,ok ha ez megnyugtat,te vagy a jobb ,ámde én még élek:) Na erre mondta ,hogy majd a köv patchben már jobb lesz a spiti.
    Mert sokkal gyorsabb lesz mint az emil. Szóval harcolni nem kell megtanulni ,csak sírni a jobb gépekért.