IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na egy kis történet szombatról. Nejemék cégénél volt egy kis ünnepség az üzemüket bővítették (családi cég asszony már időtlen ideje ott dolgozik).
    Naszóval volt gulyás főzés ,palacsinta ,ugrálóvár ,mifene,no meg íjászat,lévén a rendszergazda informatikus srác ezt műveli hobby szinten.
    Kihozott vagy négy íjat ,és akiket érdekelt azokat okította ,meg lövöldözhettek. Engem nem érdekelt ,inkább a palacsintára fókuszáltam,
    de mondogatták,hogy milyen nehéz kifeszíteni ezeket (olyan karikák voltak rajtuk,mintha csigák lennének). Én marha mondom,hogy ugyan már ,biztos nem olyan nehéz az. Na a sok irodista,elkezdett baxtatni,hogy ne a szám járjon mutassam meg. Szabadkoztam (életemben nem fogtam ilyet a kezembe) de szóltak a srácnak,hogy én kifeszíteném. Na emberünk odajön,mondja,hogy próbáljam meg de kapaszkodjak bele,mert nehéz ,elsőre nem szokott sikerülni. Mit tehettem,szégyenben nem akartam maradni,mondom add ide meghúzom. Á nem úgy van az ,a vesszőt vagy mit bele kell tenni mert ha nem bírom és elengedem baja lesz . Nem értettem,de ő tudja ,betette ,megmarkoltam ,na mondom magamban beleadok apai anyait ,mert biztos nehéz lesz ,ha meg nem sikerül kiröhögnek.
    Meghúztam ,de úgy sikeredett ,hogy a vesszőt áthúztam a likon ,vagy min ami elől tartja:) a szerszám meg majdnem összecsuklott.Visszaengedtem ,néztem értetlenül ,a srác meg csak ezt ismételgette. Ez kihúzta ez kihúzta. Mondom neki ,nyugi nem tört el,de mi ez az értetlenkedés?
    Nem volt abszolút nehéz. Aszongya ,hogy egy átlagember ezt nem húzza így ki. Jót röhögtem,mondom neki akkor mi más átlagembereket ismerünk komám:)) Na eltelik 10 perc,odasomfordál hozzám, megbök és felteszi a kérdést. Ugye te fizikai munkát végzel? Komolyan sokkot kapott a szerencsétlen:) ott csóválta a fejét még egy óra múlva is.