IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Volt nekem egy század pk-m a kiképzésen Sopronban bizonyos Nózi ( nagyobb volt a cserpákja mint nekem,pedig az nem kis szó) na az a tengerész gyalogos kiképzést tartotta csak valamire valónak.A fene tudja hol olvasott róla:))
    Ezt három hónapig lelkesen csinálta is velünk,volt hogy majd megdöglöttünk,de egy biztos .Hülyeségeket nem nagyon csináltunk,ámde futni azt szarásig (napi 3-4 km er megvolt mindig),tűző napon teljes menetben 4-5 órát állni,a fertő tóban nyakig az iszapban kóvályogni egész nap, lőni rengeteget,és még ki tudja miket . Az örmikket kiválogatta magának ,azok is hasonló kvalitású arcok voltak.Emlékszem az első találkozásra,ember leüvöltötte a hajam 2 centiről,úgy hogy a nyálával beterített. Pisszenni nem mertem:)
    Más századok ifával mentek a lőtérre ,mi gyalog futva.Hű de rüheltük a ficakot ,de a harmadik hónap végén komolyan mondom istenként tiszteltük már. Na az jó tiszt volt. Jelezem együtt futott velünk mindig ,pedig volt már vagy negyven fölött bőszen.