IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mondok én egy alternatívát.Úgy hívják ,hogy iskola.Csak kicsit máshogy kéne csinálni. A katona dolga megtanulni a fegyverekkel bánni. Persze sokrétű ,szerteágazó a dolog de lássuk be jobb ha azt hivatás szerűen csinálják. Amiről te is beszélsz az nem más,mint az egyén ÉN jének eltörlése a seregben ,hiszen ez fontos momentum ,hogy azt csináld amit mondanak. Van annak jó és rossz oldala egyaránt ,bár én a jót kevésbé látom.Megjegyzem aki ezt szereti annak nyitva az út ,lehet jelentkezni gondolom. Ezt a rövidített kiképzés miatt írtam,véleményem szerint annak nem lenne sok haszna. Egy alapszintű jó kiképzés az 3 hónap és az csak az alap.Állóképesség ,fegyelem,alapszintű tudás a kézi fegyverekről. És akkor hol van még a komolyabb technika ugye.
    Szóval egy szónak is száz a vége ,egyetértve az általad mondottak bizonyos részeivel, a fiataloknak nem a hadsereg hiányzik ,hanem az értékek amiket te is említettél. Azt pedig máshol is megkaphatják,csak a társadalomnak ezt el kéne határozni. Pl testnevelés óra az ne heti egy legyen hanem napi ,kőkemény kiképző örmikkel!Vannak még ötleteim:?))Én nagy híve lennék az iskolai egyenruhának is,és pl nem lenne baj ha jó fizikumú tanárok esetleg szájon vágják a szemtelen diákot.