IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #54852 Sok faszság volt az biztos. Vissza nem hoznám, az is biztos. De, hogy látszik a mai gyerekeken, hogy nem voltak katonák..na az is biztos.
Volt előnye is annak, hogy értelmetlen parancsot, értelmetlen célból és értelmetlen szájból adtak ki, és mi megcsináltuk , tetszett nem tetszett. Ez pedig a fiatalokat szépen berakta a sorba, hiába a nagy ego, aztán szép lassan letelt a dolog. Ami most van az nagyon gáz, megy a nagy szájkarate, számítógép hentelés, másik oldalon a fiú vagyok..vagy lány??? nagy kérdése ugye. Mint ahogyan szemléletesen leírtad a fegyverhez való hozzáállásodat, az is nagyon hiányzik ma szerintem. Egy rövidített,de nagyon kemény alapképzésre én aztán bevinném a sok kis
(tisztelet a kivételnek) azt mehetnek isten hírével. Mint a skandinávoknál.