IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Leon :) Hogy engem hányszor megfenyítettek :) A hör nél tisztes képzőt kellett végezni ,csak úgy nem adtak krumpli virágot. A lényeg,hogy az értelmesebbjével elvégeztették. Én a végén alhatárőrként fejeztem be a karrierem. A parancsnok sírva (nagyon komolyan mondom ,semmi vicc) búcsúzott el tőlem,és abbéli reményének adott szipogva hangot ,hogy reméli soha a büdös életben nem lát viszont. Asszem ez volt a csúcspontja a sereg beli ténykedésemnek. Ja meg az (erre is büszke vagyok)hogy Körmendre a laktanyába a kapus nem akart beengedni,kihívta az őrparancsnokot ,és az sem. A vége az lett,hogy felfűtötték a kazánt,hogy legyen meleg vizem,kaptam tiszta új ruhát ,hívtak fodrászt a városból,és vettek nekem borotvát is. Majd kaptam pénzt is ,hogy inkább menjek ki a laktanyából,és ne bomlasszam a rendet a sok újonc között.