IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A mai világban ez a fajta hozzáállás szerintem megengedhetetlen. Mármint amit az 1C csinál. Kiadták, mert az ubi baxtatta őket,szar lett,ok megértem.
    Bár ha szakemberek akkor kétségeim vannak a tudásukkal kapcsolatban teszem hozzá. De egy év eltelt,és fogy a turelem legalábbis az enyém. Ergo legalább kellene egy konkrét dátum amit mondanak,ehelyett csak maszatolnak,meg kifogásokat gyártanak. Csakhogy a magyarázatokból kezd elég lenni. És nem is nagyon érdekel. Tényleg csak az a szerencsélyük,hogy nincs más a piacon,de részemről ők elrugták a pöttyös labdát mint már mondtam. Ha nem csesztetik őket ezek képesek még egy évig elhúzni ha nem kettőig ez szent meggyőződésem amúgy.