IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Beni521
    Sziasztok! Saitek X52-vel van problémám, egész napomat guglizással töltöttem a megfejtésért de nem találtam semmit, szóval remélem itt valaki tud segíteni. Saitek Smart Technology-val csináltam magamnak profilt, működik is rendesen úgy 5 percig aztán valamelyik gomb "beragad", CloD-nál pl a WEP-et talán véletlen benyomtam, a kis LCD-n folyamatosan ki van írva h Boost (WEP) On/Off és semmi más nem működik csak a tengelyek. Vszeg nem a játék baja mert ugyanez történik 1946-al is (4.10.1m hsf 5.1-el) sőt böngészőt is próbálgattam a gázkarra épített "egérrel" az is be tudott ragadni (a bal egérgomb) és onnantól nem működött semmi. Az SST 7.0.2.7 -es verziójú, a driver meg asszem 6.0.4.1 -es, mind2 elvileg legfrissebb, saitek.com -ról töltöttem le. A CD-n lévőkkel nem próbáltam, mert azzal az SST még ugye 3D-be mutatná a joyt, csak nekem nem mutatja rendesen hanem összevisszatorzítva. Valaki találkozott már hasonlóval, vagy tud rá megoldást?