IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Úgy ugatok bele én is,hogy nincs meg a Clod. Ami tapasztalat van az még az IL-2-ből van az 1946-ig. Jó,hogy felhoztad a repmodell kérdését. Én is ezt szoktam nézni egy szimulátorban elsősorban. Persze a grafika is számít meg más egyebek,de a repmodell kiemelten fontos szerintem.Amit az IL-2-ről mondani tudok,az annyi,hogy nagyon tetszett a repmodell,bár teljes összehasonlítási nyilván alapom nincs,mivel igazi motoros géppel sosem hajtottam végre dugóhúzót,főleg nem második világháborússal, csak vitorlázóval,azzal se túl sokszor,mintegy 20 perdületet,több felszállásból. Az IL-2-ben ettől függetlenül én is szerettem csak műrepülni.Próbálgatni,hogy melyik gép,hogy viselkedik.Örömmel tapasztaltam,hogy itt a tanultak szerint bevihetőek a gépek dugóhúzóba.Az meg még nagyobb örömöt jelentett,hogy működött a tanultak szerinti kivétel is,sőt voltak gépek amik elképesztően könnyen kijöttek(pl:Jak-3) és voltak amiknél ellaposodott és küzdeni kellett,de azért ki lehetett hozni (pl:P-39). Ebben azt láttam,hogy a fejlesztők próbálták nem minden gépre ugyanazt a modellt ráhúzni.Ráadásul ezt próbálták valamennyire hihetően is tenni,voltak különbségek a gépek között. Például az,hogy a faroknehéz állapothoz közelebb lévő gépek hajlamosabbak voltak a dugóhúzóra és a laposdugóra is.Őszintén szólva az IL-2 repmodelljét valósághűbbnek találtam mint a híres FS2004-ét,ami egy ideig szintén a gépemen volt.Persze az FS-nek is volt előnye,ott legalább nem csak az "I" gomb lenyomásával indult a repülőgép. A Clod-ot csak videón láttam. Amit az elején láttam,az tényleg nem volt túl nagy szám repmodell ügyileg. Például a Spit-nek ellőtték a fél bal szárnyát csűrővel együtt,de neki nem jutott volna eszébe orsózó mozgásba kezdeni,hanem repült szépen vízszintes szárnnyal tovább.Szóval ez tényleg vicces. A későbbiekben ennyire komoly hibákat nem láttam már. A fejlesztőcsapatban pedig Oleg távozása ellenére is vannak még repülőmérnökök,pilóták.Ez biztató.Ami is,hogy a többiek például, Herr Laca szerint sokat javult a repmodell.Reméljük a még meglévő hibákat kijavítják,és az IL-2 névhez méltó világszínvonalú,valósághű repmodell áll majd a felhasználók rendelkezésére.A Szu-26-ost meg tényleg kiadhatnák.Azt ígérték bónusz gépnek a Clod-ba,és még sehol sincs,pedig a spanyol válogatott műrepülőpilótái(Szu-26-al repülnek) is videoüzenetekkel bombázták a fejlesztőket,de úgy látszik,hogy eddig nem sok sikerrel.