IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én meg azt mondom,nehogy már összevesszetek egy játék miatt! PEACE
Ami nekem feltűnt,hogy szinte mindenkinél más eredményt hoz a patch,és igazából nem is értem,hogy miért,de mindenek előtt én teljesen újratelepítettem a CloD-ot és töröltem az 1C SoftClub mappát is a dokumentumok mappából,lehet nem mindenki tette ezt meg.
Példának itt van egyből Savas,szinte teljesen egyforma a gépünk összetétele és mégis rosszabbul működik nála mint nálam.
A másik probléma meg szerintem még az,hogy a játékosok nagy része nem nagyon akar kompromisszumot kötni - tisztelet a kivételnek. Mindent max-ra raknak full HD felbontásban és ebből nem akarnak lejjebb venni,aztán meg csodálkoznak,hogy nem úgy megy a game ahogy ők azt elképzelték.
Laca,Tom és én a megjelenése óta toljuk online szinte minden este,Laca gépén fut kompromisszumok nélkül,de ahhoz tényleg erőmű kell. Tom és én meg kompromisszumokkal játszunk(pl én 1440x900-as felbontásban) és teljesen játszható volt mindvégig,leszámítva a kisebb hibákat meg a fagyásokat,de azt most orvosolták(már-akinél).
A legjobban nekem is a kommunikáció hiánya fáj,meg az,hogy még be sem fejezték már mással foglalkoznak,de ez utóbbit megértettem,ahogy Tom elmagyarázta: teljesen más cég foglalkozik vele. Ha ez az ára annak,hogy tudják finanszírozni tovább a kedvenc szimulátoromat akkor ennyit megér,remélem így lesz.
Minden szarsága ellenére nekem ez a favorit és amíg nem csinál valaki jobbat addig így is marad.