IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #54520 Én meg a RoF topikot vettem magamra! :) Rossz példa volt... :)
Szepy majd reflektál erre, ebbe én nem folynék bele, ez a kettőtök vitája.
Én nem mondom, hogy hülyére vagytok véve. Nektek ez a fő kedvenc, jó a kapcsolatod a fejlesztőkkel, sokkal nagyobb az ingerküszöböd. Nekem sokkal kisebb, mert én azt látom, hogy fizettem érte nem keveset, eltelt egy év, és számomra még mindig használhatatlan állapotban van. A jelenlegi hivatalos verzió nekem még mindig random felezi az FPS-t, kék csíkok vannak a horizonton, stb.
Mennek az ígérgetések, de lényegi dolog egy év alatt alig történt... itt a béta, de az a műszerfalon áttetsző horizont még mindig ott van a három kék csíkkal, pedig állítólag elég mélyen belenyúltak a dolgokba...
Nekem iszonyat kevés szabadidőm van már ilyenkor, így én azzal játszom, azzal foglalkozom amiben nincs hiba, és amit tudok feltétel nélkül élvezni.
Ebben a játékban iszonyat nagy lehetőségek vannak, és nagyon várom már, hogy végre számomra is feltétel nélkül élvezhető legyen. Minden egyes hivatalos javításnál kipróbálom, reménykedek, aztán marad a pofára esés immáron egy éve. Pénzt adtam érte... azért, hogy játsszak vele, hogy élvezzem, és nem azért, hogy béta teszter legyek.
Én mindent elhiszek nekik, csak ahogy Laca mondaná, leszarom! Ha pár hétről, hónapról lett volna szó, még azt mondom egye fene. A baj az, hogy már egy éve megy a szarakodás...
Nekem hulla mindegy, hogy Oleg, vagy Szergej, 1C, vagy Madox akármi... a száraz tény az, hogy, ha letöltöm a steam-ről, elindítom, játszani akarok, akkor nem tudok, mert amikor éppen olyanja van, akkor megfelezi az fps-t. Jelenleg 10+ játék van a gépemen, ebből kettővel van olyan problémám, ami jelentősen befolyásolja a játékélményt. Ebből az egyik több mint egy éve fennáll.
Szerintem ezek után érthető, ha az ember kivan hegyezve rájuk... nem kell ahhoz mindent tudni róluk, hogy a végeredményről az ember véleményt alkothasson! ;)